Aanpak

 

Gefaciliteerd Doorbraak Denken

Omdat veel organisaties belangrijke verbeterinitiatieven slechts incidenteel in gang zetten voorzien we in de mogelijkheid zich bij het besluitvormingsproces te laten ondersteunen. De inzet van facilitators die ermee vertrouwd zijn groepen te begeleiden met Doorbraak Denken  is een waarborg voor de professionaliteit. U kunt zich concentreren op de inhoud in plaats van na te moeten denken over het proces. Zo creëert u met uw team een betrouwbaar en gedragen plan voor het doorvoeren van de change. Welke verbetering wilt u doorvoeren? Daarover komen we graag met u in gesprek. We stellen het op prijs wanneer u contact met ons opneemt.

 

afbeelding doorbraak denken 2

Zèlf Doorbraak Denken

Kom met een gestructureerd stappenplan tot een doorbraak. Er bestaat een gestructureerd denkproces dat doorbraken en gedragen oplossingen binnen handbereik brengt: Doorbraak Denken! Zelfs langslepende problemen worden verrassend gemakkelijk opgelost. Reliable Projects organiseert in nauwe samenwerking met de Facilitation Academy  de trainingen Problemen oplossen met Doorbraak Denken en Faciliteren Doorbraak Denken

 

Continuous Focused Improvement

Sommige multiprojectorganisaties getuigen van wereldklasse. Ze beloven hun klanten steeds kortere levertijden. Toch komt hun leverbetrouwbaarheid niet in het geding. Daardoor weerstaan ze de concurrentiedruk en bieden de steeds snellere maatschappelijke ontwikkelingen het hoofd. Doordat ze zichzelf telkens weer weten te overtreffen dringen ze door tot de top in hun marktgebied. Hoe doen ze dat toch!?
Wereldklasse is het resultaat van continue verbeteren op het kantelpunt van uw organisatie. Dank zij de juiste focus levert iedere stap tastbaar resultaat op. Daardoor is focus de drijvende kracht op de weg naar wereldklasse.

 

ChangeVoordelenHet geheimAanpak