Voordelen

Focussen is niet het probleem. De voortdurende afleiding van andere ogenschijnlijk dringende zaken is het probleem. Lost u wel het juiste probleem op?

 

De juiste focus

Wanneer u er zeker van bent dat uw aandacht uitgaat naar het kantelpunt van uw organisatie werkt u aan het verbeteren van het resultaat. Er is maar één kantelpunt. Alle aandacht voor andere zaken is slechts tijdverspilling. Door uw verbeterinitiatief de juiste focus te verschaffen hoeft u zich niet langer te laten afleiden en bespaart u zich veel tijd en moeite.

Tegel 3d het is geen toeval

 

Betrouwbaar

De systematische aanpak, de controleerbaarheid van uw plan en de aandacht voor het draagvlak waarborgen dat uw verbeterinitiatief slaagt en betrouwbaar tot resultaten leidt.

 

Momentum

Een succesvol uitgevoerd verbeterinitiatief geeft energie. Mensen putten bevrediging uit het feit dat ze een zinvolle bijdrage hebben kunnen leveren. Anderen sluiten zich op hun beurt graag aan bij winnaars. Het ontstane momentum is een bonus op het behaalde resultaat. Opeenvolgende verbeterinitiatieven worden met steeds grotere voortvarendheid omgezet in resultaten. Zó behaalt u uw doelen.

 

ChangeVoordelenHet geheimAanpak