ToCfe

Klik hier om naar de website van ToC for education Nederland te gaanTheory of Constraints for education (TOCfe) is een internationale non-profit organisatie die in 1995 door dr. Eliyahu Goldratt werd opgericht. De Nederlandse afdeling van TOCfe is de Stichting Theory of Constraints for Education Nederland (TOCfE.NL).

TOCfe wil samen met iedereen die kinderen opvoedt en onderwijst een verbetering mogelijk maken in het onderwijs en bouwen aan een betere, harmonischer samenleving. Dat is mogelijk door toepassing van drie denkmodellen die gebaseerd zijn op de wereldwijd in het bedrijfsleven en organisaties toegepaste Thinking Processes uit de Theory of Constraints. Deze denkmodellen zijn zo aangepast dat de eenvoudig voor en dóór kinderen toepasbaar zijn in zelfstandig werk, maar ook in individuele begeleiding en in teams. De TOCfe denkmodellen helpen kinderen in hun logica en communicatie en waarborgen daarbij respect en creativiteit.

 

Samenwerking

Reliable Projects wil graag bijdragen aan een betere wereld. Een streven dat naadloos aansluit bij dat van TOCfe. Daarom is Reliable Projects van harte supporter van ToC for Education in Nederland en staat waar mogelijk ook met raad en daad terzijde. De Thinking Processes zijn veruit de krachtigste instrumenten die zijn voortgekomen zijn uit de Theory of Constraints. Meer dan wat ook illustreren de spectaculaire resultaten met kinderen de ware kracht van Eli Goldratt’s prachtige erfgoed!

 

Contactgegevens

Website: www.tocfe.nl