Testimonials

 

 

Jan Kleijn

Projectmanager Caesar Experts

 

Harry onderscheidt zich in project management door niet te beloven projecten op tijd op te leveren, maar door het te garanderen en waar te maken. Harry is denk ik op ToC-projectmanagement gebied verreweg de meest ervaren consultant in Nederland. Zijn expertise is niet alleen toepasbaar op ICT gebied, maar ook in andere branches.

 

 

 

 

logo-westlandutrechtbank

Dennis Twilt

Projectmanager Westland Utrecht Bank

 

Als startend projectmanager heb ik door Harry kennis gemaakt met de ToC-projectaanpak en het gebruik van bijbehorende instrumenten. De Theory of Constraints heeft mij geholpen inzicht te krijgen om de zwakste schakel te herkennen in mijn projecten en zodoende mijn projecten zoveel mogelijk op tijd op te kunnen leveren en binnen budget. Het gedachtegoed van ToC kan ik iedereen aanraden. Harry heeft daarbij het talent om de kennis op een zeer heldere en prettige manier over te brengen en begrijpelijk te maken. De gedrevenheid en het enthousiasme van Harry waren voor mij een welkome ervaring en kan ik iedereen die verder wil met ToC aanbevelen.

 

 

 

 

logo-nnElsbeth Vervuurt

Project- & Changemanager ING Nationale Nederlanden

 

Dankzij Harry en zijn deskundigheid over de ToC-projectaanpak was voor mij op élk moment tijdens uitvoering van mijn projecten inzichtelijk welke activiteit het belangrijkste is en wat de haalbaarheid is van de einddatum. Zodoende had ik steeds de juiste informatie om te kunnen sturen op het tijdig opleveren van de projecten. In 2011 was de werkdruk groter dan ooit, maar leverde ik met mijn team álle projecten op tijd op.