Harry Barendse


Harry Barendse is oprichter van Reliable Projects.  Begonnen als Bachelor of Science (BS) ICT bij HES J. van Zwijndregt in Den Haag werkte Harry vele jaren als ICT-specialist, project- en programmamanager en als directeur aan het hoofd van een aantal ICT-bedrijven. Bij elk van deze functies hielp de toepassing van de beginselen uit Eli Goldratt’s Theory of Constraints (ToC) hem zeer succesvol te zijn. In de loop der jaren bouwde Harry zijn diepgaande kennis en ervaring uit door het begeleiden van projectmatig werkende organisaties waaronder diverse ICT-organisaties en in het bank- en verzekeringswezen.

Zijn drive om een nog groter verschil te maken, zette Harry in 2012 ertoe aan om te beginnen aan nog een andere missie: Elke project- en programma-manager in staat stellen zijn projectmatig werkende organisatie betrouwbaar en op tijd te sturen. Uit ervaring weet hij dat de juiste sturing van programma’s en projecten veel kortere doorlooptijden geeft en betrouwbaarder is. Spectaculair betere projectresultaten zijn hiervan het gevolg! Als partner in de Goldratt Implementation Group en oprichter van Reliable Projects wil Harry dit binnen het bereik brengen iedere project- en programma manager.

Naast zijn professionele betrokkenheid bij ToC is Harry een grote fan en supporter van ToC for education in Nederland. Meer dan wat ook illustreren de spectaculaire resultaten met kinderen de ware kracht van Eli Goldratt’s prachtige erfgoed!

 

Meer

 

 

 

 

 

Contactinformatie

Telefoon: 0683 – 064438

Mail: h.barendse@reliableprojects.nl