Henri Haarmans

Henri is Certified Professional Facilitator (CPF), NLP Practitioner en Emergenetics Associate. Hij is voorzitter van het platform van Facilitators in Nederland (IAF – International Association of Facilitators), medeauteur en redacteur van twee boeken over faciliteren. Na 30 jaar in uitvoerende, leidinggevende en adviserende rollen binnen de IT van Nationale-Nederlanden, werkt Henri sinds 2013 vanuit zijn eigen bedrijf 2 Facilitate 4 Best Results. In zijn trainingen komen de deelnemers op de eerste plaats.
Tijdens brainstormsessies en trainingen is hij medewerkend, empathisch en ondersteunend. Hij denkt conceptueel en is steeds op zoek naar vernieuwing. Met enthousiasme draagt hij dit tijdens zijn trainingen uit en neemt hij de cursisten mee over door hen nieuw te ontdekken paden, zoals Doorbraak Denken.

Henri heeft een belangrijke bijdrage in het faciliteren van ‘Doorbraak Denken’ zoals Reliable Projects dat voor haar klanten uitvoert. Daarnaast organiseren Reliable Projects en Henri in nauwe onderlinge samenwerking de masterclasses ‘Doorbraak Denken‘ welke vanuit Henri’s bedrijf worden aangeboden.